Radomsko24.pl
Kim jesteśmy - Nasza misja

Codziennie słyszymy głosy, że nasze miasto jest małe i nic się w nim nie dzieje. Że jest nudno, zupełnie nie ma gdzie wyjść ani co robić. I że najlepiej już dziś wyjechać do Częstochowy, Łodzi, albo i jeszcze dalej. My natomiast uważamy, że w Radomsku dzieje się naprawdę sporo, tylko nie każdy o tym wie. Albo nawet więcej – o lokalnych wydarzeniach wie tylko mała grupka ludzi, reszta narzeka i spędza popołudnia przed telewizorami. Dlatego chcemy pokazać wam pozytywną stronę miasta!

Reklama:

Login

Zapomniane hasło

Dołącz

Informator Imprezy Ogłoszenia Forum Kąciki Blogi Czat Zdjęcia Filmy
  •  

Cytuj06.04.2010 22:090 mówi, że fajneFajne!

Taniec, gra na gitarze, kryminały a może podróże? Podzielcie się swoimi pasjami, tym co kochacie. Kto wie, może dzięki temu zarazicie swoimi zainteresowaniami innych?

Cytuj25.04.2010 11:210 mówi, że fajneFajne!

Bardzo, bardzo lubię grać na gitarze, ale ostatni raz miałam ją w ręku jakieś 3 miesiące temu... Ale to nic - jest jeszcze rower, rolki, harcerstwo jakby nie patrzeć też można podciągnąć pod dział 'hobby' ;D

Cytuj25.04.2010 21:290 mówi, że fajneFajne!

Bardzo, bardzo lubię grać na gitarze, ale ostatni raz miałam ją w ręku jakieś 3 miesiące temu... Ale to nic - jest jeszcze rower, rolki, harcerstwo jakby nie patrzeć też można podciągnąć pod dział 'hobby' ;D

gitara... o kurcze, ja nie grałam chyba jeszcze dłużej... ale może powinnam ją odkurzyć i trochę poćwiczyć :)

Cytuj26.04.2010 08:010 mówi, że fajneFajne!

Basówka, deskorolka, kropka ;] nie będę się rozwodził bardziej :P

Cytuj26.04.2010 08:480 mówi, że fajneFajne!

Basówka, deskorolka, kropka ;] nie będę się rozwodził bardziej :P

kropka? co to za pasja? :):)

Cytuj26.04.2010 20:120 mówi, że fajneFajne!

Zbieranie kropków do przygarnięcia. Coś na wzór pokemonów :D

Cytuj26.04.2010 20:180 mówi, że fajneFajne!

Zbieranie kropków do przygarnięcia. Coś na wzór pokemonów :D

brzmi ciekawie :) chociaż akurat samych pokemonów nigdy nie zbierałam, raczej karteczki :)

Cytuj26.04.2010 20:590 mówi, że fajneFajne!

Eee, pokemony było super, pamiętam, że zbierałam wodne ;D

Cytuj29.04.2010 23:180 mówi, że fajneFajne!

Ja tam zbierałam karteczki z królem lwem i historyjki z "turbówek" Laughing

Cytuj07.05.2010 16:131 mówi, że fajneFajne!

Moją pasją jest zbieranie książek ;] Lubię je nie tylko czytać, ale marzy mi się wielka kolekcja "na starość" ;D Już jeden regał mam zastawiony. Jeszcze dziesięć  i będę czuł się spełniony ;D

Cytuj07.05.2010 17:010 mówi, że fajneFajne!

Moją pasją jest zbieranie książek ;] Lubię je nie tylko czytać, ale marzy mi się wielka kolekcja "na starość" ;D Już jeden regał mam zastawiony. Jeszcze dziesięć  i będę czuł się spełniony ;D

tylko pamiętaj żeby układać je jakoś z sensem, na wypadek gdybym chciała coś pożyczyć :):)

Cytuj12.05.2010 00:420 mówi, że fajneFajne!

Nie tyle co układać muszę ale wprowadzić kody kreskowe na okładkach ;] Przynajmniej będę wiedział kogo scigać potem ;p

Cytuj16.05.2010 15:070 mówi, że fajneFajne!

Albo do tej gosposi, co już ją masz zatrudnij sobie jeszcze bibliotekarkę ;P

Cytuj19.05.2010 00:070 mówi, że fajneFajne!

A ja się rozpisze trochę jako że tu nowy jestem ;)Moja pasja i największa miłością są Góry i Podróże.Oczywiście rower który już się na mnie pewnie obraził bo nie widziałem go ze 2 miesiące (tęsknie za tobą) ;)I tu walne prywatę w okolicy Sierpnia Września (do ustalenia)jadę do Skandynawii na stopa są chętni ??

Cytuj20.05.2010 22:470 mówi, że fajneFajne!

To jak Popek się rozpisał, to ja też. Zainteresowań mam dużo, ale żeby powiedzieć o pasji to na pewno fotografia (ostatnio czarno - białe zdjęcia moim starym zenitem, bo wykończyłam ostatni aparat), uwielbiam uwieczniać wszystkich i wszystko w koło, pływanie - czuję się jak ryba w wodzie ;)  oczywiście wielka miłość jak u mojego przedmówcy - góry i dzięki kilku wspaniałym ludziom z Radomska żeglarstwo, druga miłość. O tych rzeczach mogła bym pisać bez końca...

Cytuj21.05.2010 16:450 mówi, że fajneFajne!

Albo do tej gosposi, co już ją masz zatrudnij sobie jeszcze bibliotekarkę ;P

O bardzo dobry pomysł ;D Napewno o tym pomyslę ;] Zrobię sobie w domu całą obstawę.

Cytuj21.05.2010 16:480 mówi, że fajneFajne!

A ja się rozpisze trochę jako że tu nowy jestem ;)Moja pasja i największa miłością są Góry i Podróże.Oczywiście rower który już się na mnie pewnie obraził bo nie widziałem go ze 2 miesiące (tęsknie za tobą) ;)I tu walne prywatę w okolicy Sierpnia Września (do ustalenia)jadę do Skandynawii na stopa są chętni ??

Co do jazdy autostopem w dalekie strony już mam pewne doświadczenie ;] W tamtym roku dotarłem do Pragi. Niezapomniana przygoda ;D W tym roku myślę, żeby uderzyć trochę dalej znowu i udać się do Wiednia ;] Taka wyprawa nie trwa długo a na pewno dostarczy sporo ciekawych wrażeń ;]

Cytuj21.05.2010 21:000 mówi, że fajneFajne!

Piszę się Szałek, jakbyś szukał chętnych ;P

Cytuj11.06.2010 16:440 mówi, że fajneFajne!

Kurde, Szałek... Ty to jesteś taki podróżnik/wędrowiec troche, nie? ;) A Karoliny to bym nie brał, jeszcze jej się Wiedeń z Wilnem pomyli.

P.S. Pozdrawiam gorąco Karoline

Cytuj11.06.2010 22:120 mówi, że fajneFajne!

Osz Ty Lukasie ! Rozliczymy się na obozie ;]

Cytuj17.06.2010 02:100 mówi, że fajneFajne!

no napewno. pod warunkiem, że trafisz i nie zgubisz się po drodze :P

a nawiązując do tematu to w trakcie trwania sesji uważam za niezłą pasje różniczkowanie i całkowanie. czysta @#$%^ finezja :]

Cytuj17.06.2010 20:470 mówi, że fajneFajne!

Jak się zakończy sesja to pozwolę sobie zrobić coś spektakularnego ;]

Cytuj17.06.2010 20:490 mówi, że fajneFajne!

Jak się zakończy sesja to pozwolę sobie zrobić coś spektakularnego ;]

mam nadzieję że przeczytamy o tym na Radomsko24.pl Smile

Cytuj17.06.2010 20:501 mówi, że fajneFajne!

W kaciku 112 ;]

Cytuj21.06.2010 21:210 mówi, że fajneFajne!

Oczywiście fotografia,rysowanie,muzyka itp...;)

Cytuj21.06.2010 21:210 mówi, że fajneFajne!

A no i oczywiście grafika komputerowa...;)

Cytuj16.10.2010 17:470 mówi, że fajneFajne!

Oczywiście fotografia,rysowanie,muzyka itp...;)

Tak Fotografia i filmowanie  mnie Bawi i Cieszy

Cytuj16.10.2010 23:310 mówi, że fajneFajne!

W O W Tongue out to moj relaks,kiedys maniakalnie teraz raczej juz czysto rozrywkowo gram w Warcrafta (pvp<pve ),po kilku latach gry w kilka innych gier pozostawilem sobie czas na tą jedna tylko :P.Czesc ludzi byc moze kojarzy nazwe klanu IT IKER TEAM ,ktorego jestem zalozycielem i ktory rozrosl sie na duza skale odnoszac sukcesy głownie  w Swat 4 na scenie ESL i innych .Nastepne miejsce zajmuje wedkarstwo :)to hobby ,ktore moze uprawiac kazdy i w kazdym wieku :) i dolacze do tego dobra literature.Nie warto pisac  o spacerach,rowerze bo to kazy z nas lubi ;)

Cytuj21.10.2010 16:590 mówi, że fajneFajne!

Krzysiu Ty to jestes prawdziwy artysta. Ja uwielbiam zdjęcia ludzi, zwłaszcza dzieci, więc do dzieła Krzysiu!!Do dzieła

Cytuj22.10.2010 14:140 mówi, że fajneFajne!

Krzysiu Ty to jestes prawdziwy artysta. Ja uwielbiam zdjęcia ludzi, zwłaszcza dzieci, więc do dzieła Krzysiu!!Do dzieła

I tak zrobie Anulko tak zrobie

Cytuj22.10.2010 16:381 mówi, że fajneFajne!

PASJA??? HMM... na każdym etapie życia jest inna... wiele przede mną ale ta, która idzie ze mną od lat dziecięcych...to muzyka i śpiew

Cytuj06.11.2010 07:050 mówi, że fajneFajne!

Tak jak ofelka2 pisze każdy ma swoia pasje i moze to byc Ogródek i kwiaty albo poprostu picie alkocholu to oczywiście zar ale tak to widze

Cytuj18.03.2011 22:170 mówi, że fajneFajne!

na 1. miejscu pozytywne szkolenie psów , praca z psem - przedewszystkim Dogfrisbee ( DCDC), które z moim psem solidnie ćwiczymy z sukcesem ;)  btw. swoją drogą szkoda, że w Radomsku jest tak mało dogomaniaków ( gdzie się podziewacie ?? ) , potem języki obce , muzyka ; śpiew ... i to chyba z tych ważniejszych rzeczy na tyle.

Cytuj22.03.2011 17:450 mówi, że fajneFajne!

czy w Radomsku są miłośnicy scrapbookingu, decoupage i innych technik rękodzieła?

Cytuj25.03.2011 19:120 mówi, że fajneFajne!

A ja ...konie to No1 i wszystko co z nimi związane ,No2 to kobiety dalej........ bieganie po prostu bieganie - aż jestem zdumiony no i fotografia to No3i4

muzyka rock progresywny i lata 70-80-te

Zapomiałbym ropieńie błęduf to tesz moie hoppy Laughing

Cytuj26.03.2011 11:310 mówi, że fajneFajne!

Moją pasją jest tenis ziemny.

Uwielbiam oglądac mecze,sama gram i kolekcjonuję plakaty z gwiazdami tego sportu ;)

Cytuj02.04.2011 09:540 mówi, że fajneFajne!

Hallo.. są w Radomsku osoby które lubią podróżować autostopem, to tez pasja, dodając jeszcze fotografowanie , satysfakcja murowana :) polecam i zapraszam na wspólne wypady.

Cytuj07.11.2011 18:170 mówi, że fajneFajne!

kokus wiesz m pewnie bym się z tobą zabrał

Cytuj07.11.2011 22:050 mówi, że fajneFajne!

To musi być świetna przygoda, jeszcze łącząc to z fotografowaniem... bajka.

Cytuj20.01.2012 16:511 mówi, że fajneFajne!

U mnie oczywiście na pierwszym planie fotografia i piercing. Pobocznie - seryjni mordercy. :D

Cytuj23.01.2012 13:330 mówi, że fajneFajne!

kokus wiesz m pewnie bym się z tobą zabrał

ja nie zabieram, to mnie zabierają :)

razem też by nas zabrali... kierowcy to "fajne chłopaki"

pewnego razu kierowca zboczył z kursu i zawiózł mnie na Pogorie bo wcześniej wspomniałam ze jeszcze tam nie byłam...

© 2005-2011 Radomsko24.pl